Site Güvenliği

16 Mart 2020 Kapalı ile fatih

Sitemizden yapacağınız tüm alışverişlerde yüksek güvenlik standartları kullanılmaktadır. 2048 Bit RSA ile SHA-256 şifrelemeli SSL ve 3D Secure güvenlik servisleri ile kişisel bilgilerinizi ve kredi kartı bilgilerinizi riske atmadan sitemizden alışveriş yapabilirsiniz.

Sitemizden kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde güvenliğiniz için her zaman ileri teknoloji ve servisleri kullanmaktayız. Sitemizdeki tüm sayfalarda tarayıcınızda bir anahtar işareti çıkmaktadır. Bu işaret sitemizde işlem yaptığınız hiçbir bilginin üçüncü şahıslarca görünemeyeceğinin ve erişilemeyeceğinin garantisidir.

Sitemizde kredi kartı bilgileriniz kaydedilmez ve saklanmaz. Sitemizden yaptığınız her alışverişte bilgilerinizi tekrar girmenizin nedeni budur. İsteğe bağlı olarak, her seferinde bilgi girişi yapmamak için, iyzico kart saklama hizmetini kullanabilirsiniz.

3D Secure sanal ortamda yapılan ticari işlemlerin güvenliğini sağlamak için geliştirilmiş bir kimlik doğrulama sistemidir. İnternetten yapılan kredi kartlı alışverişlerde şifreyle onaylama işlemi olarakta bilinir. Bu yöntemle yapılan alışverişlerin tamamlanabilmesi için kart sahibinin işlem esnasında kendi özel şifresiyle işlem yapması zorunludur. Sitemizde yapacağınız alışverişlerde kartınızın bankasının 3D Secure sistemini desteklemesi durumunda ödeme ekranında 3D Secure kutucuğunu işaretleyerek bu yöntemi kullanabilirsiniz.